Levertijd & Verzendkosten

Levertijd
Indien je op werkdagen je bestelling plaatst vóór 18.00 uur, dan zullen wij ons uiterste best doen om je bestelling nog dezelfde dag naar je te versturen. Bestellingen die op vrijdag ná 18.00 uur of in het weekend worden geplaatst, zullen de eerstvolgende maandag aan PostNL worden aangeboden.

De op de website vermelde levertijden zijn indicatief. Helaas lukt het ons niet altijd om deze levertijden aan iedereen na te komen; bijvoorbeeld omdat enkele producten niet (meer) voorradig zijn. Mochten wij, om welke reden dan ook de vermelde levertijd niet halen, dan zullen we je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

Wij maken voor de verzending gebruik van PostNL. In verreweg de meeste gevallen zal PostNL je bestelling de eerstvolgende dag ná verzending bij je aanbieden. Houd er hierbij rekening mee dat PostNL onze zendingen enkel bezorgt op maandag tot en met zaterdag.

Verzendkosten
Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden. Voor bestellingen beneden de € 50,- brengen wij als bijdrage in de verzendkosten een bedrag van € 5,95 in rekening. Genoemde bedragen zijn inclusief B.T.W.