Herroepingsrecht & Retourbeleid

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. U kunt hiervoor gebruik maken van ons herroepingsformulier (u bent dit niet verplicht).

Enkel de kosten voor retourneren van u thuis naar ons postadres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mijnmartini.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retournering terugstorten; mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De volgende producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht:

die speciaal voor u op maat zijn gemaakt;
die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
die snel kunnen bederven of verouderen;
voor hygiënische producten waarvan de verzegeling is verbroken.
Voor een uitgebreide opsomming verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Omruiling en Garantie
Blijkt direct na ontvangst van de bestelling dat het ontvangen artikel is beschadigd en/of één of meerdere defecten heeft, dan zullen wij dit artikel kostenloos vervangen. Dit geldt ook voor producten die tijdens de garantieperiode, en bij normaal gebruik, defect zijn geraakt. Neemt u hiervoor contact met ons op via info@mijnmartini.nl. De kosten van het retourneren van deze artikelen zijn eveneens voor eigen rekening.

Algemene Voorwaarden
Op al onze leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook de spelregels voor het Herroepingsrecht, het Retourbeleid en de Garantie uitgebreid omschreven. De laatste versie van onze Algemene Voorwaarden vindt u hier, of kunt u aanvragen via info@mijnmartini.nl.

Bedrijfsgegevens
Shaken not Stirred b.v.
M. Jungiusstraat 36
2331 NZ Leiden

Telefoon: 06 – 24382422 (tijdens kantooruren)
Email: info@mijnmartini.nl
KvK-nummer: 67982816
Btw-nummer: NL857252719B01

Download hier het Herroepingsformulier